Advertisement

Kabelferge Masfjorden / Fjon M Tom Gulbrandsen Flickr / Kommuneadministrasjonen ligger på masfjordnes, på sørsiden av fjorden.

Kabelferge Masfjorden / Fjon M Tom Gulbrandsen Flickr / Kommuneadministrasjonen ligger på masfjordnes, på sørsiden av fjorden.. Kommuneadministrasjonen ligger på masfjordnes, på sørsiden av fjorden. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Meningsløs bro over masfjorden tidsbesparelsen ved en bro er helt marginal, broen skal krysse fjorden på tilnærmet samme sted som fergen går i dag. Current time in fedje is now 05:21 am (tuesday). Lengden inkludert matresfjorden er omtrent 24 kilometer lang og bredden varierer fra 500 til 1 500 meter.

Bruk informasjonstelefon 815 55 015. Rutetabellane ligg på heimesida til selskapa som driv rutene. Current time in fedje is now 05:21 am (tuesday). No er det berre å ringja på ferja, så tek ho deg over. Masfjorden er en kommune i vestland.den grenser i nordvest mot gulen, i nordøst mot høyanger, i øst mot modalen og i sør mot alver.

Kabelfergen Masfjordnes Duesund Masfjorden Norway Boat Ferry Company Facebook
Kabelfergen Masfjordnes Duesund Masfjorden Norway Boat Ferry Company Facebook from lookaside.fbsbx.com
A) tur må bestilles på tlf 959 62 767 innen 22.30 kvelden før. Karstein totland, ordfører i masfjorden, sier de har dårlig tid med å bli ferdige med broplanene. En kabelferge går over fjorden. Masfjorden kommune har ikkje ansvar for innhaldet på desse. 6 køyrer vidare frå sløvåg til duesund i masfjorden. De som skal over fjorden har 24 avganger hver vei å velge mellom, fergeruten kan sikkert tilpasses til de reisendes behov, om det er nødvendig. Januar hadde ferja sin første heilelektriske dag i drift. Selve masfjorden (fjorden, ja) deler nærmest kommunen i to.

Kommunen ligger rundt masfjorden som nesten deler kommunen i to.

_allbruksbåt halvdekker historisk høsting ingen ingen_overbygg ingenfremdrift ingenvalg innlandet jern kabelferge kabellegger last lastefartøy legeskyss lekter losfartøy lystfartøy marinefartøy maskin mast mekanisk motorbåt motorseiler. Ferjesamband i norge og kabelferge · se mer » kalviktunnelen. Masfjorden kommune har ikkje ansvar for innhaldet på desse. Reknes byggjevarer har sidan 1959 levert trelast og byggjevarer frå vårt lager i masfjorden og. Ho blei bygd i 2001 og har plass til 65 passasjerar. En kabelferge går over fjorden. Kalviktunnelen er en tunnel på europavei 6 i sørfold kommune i nordland. 461 likes · 69 talking about this · 6 were here. Eiendommen, gbnr 18/44, har adresse fensfjordvegen 171, og ligger på duesund på nordsiden av fjorden i masfjorden kommune. Kommunen ligger rundt masfjorden som nesten deler kommunen i to. Kf hisarøy var den første batteridrevne fergen i norge. 7 kabelferge til masfjordnes/sandnes i masfjorden. Fergene er bygget på solund verft som er et av datterselskapene til wergeland holding.

7 kabelferge til masfjordnes/sandnes i masfjorden. Januar hadde ferja sin første heilelektriske dag i drift. Her skal me vitja ei utstilling av gamle båtar og fiskereiskapar som har vore nytta i masfjorden. Kabelferje gir dei tru på framtida. A) tur må bestilles på tlf 959 62 767 innen 22.30 kvelden før.

Duesund Instagram Posts Photos And Videos Picuki Com
Duesund Instagram Posts Photos And Videos Picuki Com from scontent-lga3-1.cdninstagram.com
Ho blei bygd i 2001 og har plass til 65 passasjerar. Masfjorden kommune har ikkje ansvar for innhaldet på desse. Den deler seg i haugsværfjorden og matresfjorden.lengden inkludert matresfjorden er omtrent 24 kilometer lang og bredden varierer fra 500 til 1 500 meter. 14 nye elektriske samband i 2020 «fjon» er ei kabelferje, og det er den einaste kabelferja som er i drift her i fylket. _allbruksbåt halvdekker historisk høsting ingen ingen_overbygg ingenfremdrift ingenvalg innlandet jern kabelferge kabellegger last lastefartøy legeskyss lekter losfartøy lystfartøy marinefartøy maskin mast mekanisk motorbåt motorseiler. Ferjesamband i norge og kabelferge · se mer » kalviktunnelen. Men blir det riktig å erstatte en kabelferge som fra 2019 blir «utslippsfri», og som fungerer på alle måter? Masfjorden gulen solund hyllestad høyanger vik sogndal aurland lærdal årdal luster.

Januar 2019 benyttes den nasjonale autopass for ferje ordningen som driftes av skyttel as til betaling.

Januar 2019 benyttes den nasjonale autopass for ferje ordningen som driftes av skyttel as til betaling. Selve masfjorden (fjorden, ja) deler nærmest kommunen i to. A) tur må bestilles på tlf 959 62 767 innen 22.30 kvelden før. Dermed kan det bli andre kablar over den 750. Kommunen er tredelt med egne skoler på masfjordnes (sørsida), hosteland (nordbygda. Reknes byggjevarer l/l, hosteland, hordaland, norway. Politikarane i masfjorden har lenge ivra for å samle kommunen med ei bru, heller en ei kabelferje. Meningsløs bro over masfjorden tidsbesparelsen ved en bro er helt marginal, broen skal krysse fjorden på tilnærmet samme sted som fergen går i dag. Masfjorden er en fjord i masfjorden kommune i vestland fylke.fjorden er en fjordarm av fensfjorden og har en nordøstlig utstrekning. Current time in fedje is now 05:21 am (tuesday). Peikar til rutetabellar for buss og ferje. Alle partiene som er representert i kommunestyre i masfjorden og sikkert en del av de 1710 innbyggerne i masfjorden kommune, er for at det bygges bro over fjorden. En kabelferge går over fjorden.

Fergene er bygget med tanke på en mer miljøvennlig satsing. En kabelferge går over fjorden. Dermed kan det bli andre kablar over den 750. Kommunen er tredelt med egne skoler på masfjordnes (sørsida), hosteland (nordbygda. Sambandet blir trafikkert med en kab

Kabelfergen Masfjordnes Duesund Instagram Posts Gramho Com
Kabelfergen Masfjordnes Duesund Instagram Posts Gramho Com from scontent-lga3-1.cdninstagram.com
Kommunen ligger rundt masfjorden som nesten deler kommunen i to. Kommunen er tredelt med egne skoler på masfjordnes (sørsida), hosteland (nordbygda. Kabelferja i rute etter sju års pause. Ho blei bygd i 2001 og har plass til 65 passasjerar. Masfjorden er en kommune i vestland.den grenser i nordvest mot gulen, i nordøst mot høyanger, i øst mot modalen og i sør mot alver. Rutetabellane ligg på heimesida til selskapa som driv rutene. Masfjorden kommune har ikkje ansvar for innhaldet på desse. En kabelferge går over fjorden.

De som skal over fjorden har 24 avganger hver vei å velge mellom, fergeruten kan sikkert tilpasses til de reisendes behov, om det er nødvendig.

Fergene er bygget på solund verft som er et av datterselskapene til wergeland holding. Her skal me vitja ei utstilling av gamle båtar og fiskereiskapar som har vore nytta i masfjorden. Masfjorden er en fjord i masfjorden kommune i vestland fylke. No er dei nærare å nå det målet enn nokon gong. Ferjesamband i norge og kabelferge · se mer » kalviktunnelen. Fjorden er en fjordarm av fensfjorden og har en nordøstlig utstrekning. Den deler seg i haugsværfjorden og matresfjorden. Kalviktunnelen er en tunnel på europavei 6 i sørfold kommune i nordland. Masfjorden kommune har ikkje ansvar for innhaldet på desse. Den deler seg i haugsværfjorden og matresfjorden.lengden inkludert matresfjorden er omtrent 24 kilometer lang og bredden varierer fra 500 til 1 500 meter. 6 køyrer vidare frå sløvåg til duesund i masfjorden. A) tur må bestilles på tlf 959 62 767 innen 22.30 kvelden før. Det er omlag 1,5 time fra bergen med bil.

Sambandet i masfjorden, med ferja «fjon», er no det første fylkesvegsambandet ut med heilelektrisk drift masfjorden. Den deler seg i haugsværfjorden og matresfjorden.lengden inkludert matresfjorden er omtrent 24 kilometer lang og bredden varierer fra 500 til 1 500 meter.

Posting Komentar

0 Komentar